ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕπανέφερε τις πτήσεις προς την Αθήνα η Ryanair. Συνδέσεις σε 30 προορισμούς, εισιτήρια από 19,99 ευρώ

Επανέφερε τις πτήσεις προς την Αθήνα η Ryanair. Συνδέσεις σε 30 προορισμούς, εισιτήρια από 19,99 ευρώ

Η Ryanair ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα, μετά από μια περίοδο αναγκαστικής διακοπής, εξαιτίας των περιορισμών του Covid-19.

Στις 24 Ιουνίου, η πτήση Αθήνα – Ρώμη (Ciampino) σηματοδότησε την έναρξη του θερινού προγράμματος της Αθήνας της Ryanair για το 2020, με το πλήρες πρόγραμμα να ισχύει από την 1η Ιουλίου, με πτήσεις προς 30 προορισμούς, όπως η Μπολόνια, το Βερολίνο, το Σαρλερουά.

Για να γιορτάσει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα το καλοκαίρι 2020, η Ryanair εγκαινίασε πωλήσεις θέσεων από 19,99 ευρώ, απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου,  αποκλειστικά μέσω του Ryanair.com.

Εκ μέρους της Ryanair, η Chiara Ravara δήλωσε: «Η Ryanair είναι χαρούμενη που ανακοινώνει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα, μετά από σχεδόν 4 μήνες διακοπής.

Η πτήση μας από την Αθήνα προς τη Ρώμη / Ciampino αποτέλεσε την έναρξη του θερινού προγράμματος 2020 της Ryanair για την Αθήνα, το οποίο από σήμερα προσφέρεται στο σύνολό του στη διάθεση του κοινού για κρατήσεις, συμπεριλαμβάνοντας 30 δρομολόγια προς προορισμούς αναψυχής & business σε όλη την Ευρώπη.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: «Μετά από τέσσερεις  πολύ δύσκολους μήνες για όλους μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιστροφή της Ryanair στη Βάση της στην Αθήνα, η οποία συνδυάζεται με τη δυνατότητα επιλογής, για το ταξιδιωτικό κοινό, ανάμεσα σε 30 προορισμούς στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Ευχόμαστε πάντα  ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις στον πολύ σημαντικό αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε  να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας  από και προς την αεροπορική αγορά της Αθήνας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο