ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕπιβεβαίωση του metaforespress.gr: Ο Στέργιος Πιτσιόρλας πρόεδρος της Aviareps (Sky Express, Swissport, SkyServ)

Επιβεβαίωση του metaforespress.gr: Ο Στέργιος Πιτσιόρλας πρόεδρος της Aviareps (Sky Express, Swissport, SkyServ)

Επιβεβαίωση του metaforespress.gr: Ο Στέργιος Πιτσιόρλας αναλαμβάνει πρόεδρος του ομίλου της Aviareps (σε αυτόν ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι Sky Express, Swissport, SkyServ), όπως πρώτο είχε μεταδώσει το metaforespress.gr στις 18 Σεπτεμβρίου. 

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Aviareps γνωστοποίησε ότι, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού.

Διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

“H AVIAREPS αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο, με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo, όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών”, αναφέρεται σχετικά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο