ΑρχικήΑεροπορικάΗ ΥΠΑ διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης εξοπλισμού ελέγχου επιβατών από τον αερολιμένα Καλαμάτας

Η ΥΠΑ διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης εξοπλισμού ελέγχου επιβατών από τον αερολιμένα Καλαμάτας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί μετακίνησης εξοπλισμού ελέγχου επιβατών από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Όλα τα μηχανήματα (Μαγνητικές Πύλες και X-Ray) είναι της Ελληνικής Αστυνομίας και δεν μετακινήθηκαν από τον αερολιμένα «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος», αναφέρει η Υπηρεσία.

Για το συγκεκριμένο θέμα βγήκε και σχετική ανακοίνωση από το αρμόδιο αεροδρόμιο Καλαμάτας και τον Αερολιμενάρχη κ. Δημήτρη Μανδηλάρη, νωρίς σήμερα το πρωί, η οποία αναφέρει:

“Σχετικά με δημοσιεύματα περί μετακίνησης εξοπλισμού ελέγχων ασφαλείας ( X-RAY – Μαγνητικές πύλες κλπ ) του αερολιμένα στο χώρο ομιλίας του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα την 18-4-2019 διευκρινίσουμε ότι η πληροφορία αυτή δεν ισχύει.

Όσον αφορά τα κολωνάκια χωροθέτησης (κορδέλες), σας ενημερώνουμε ότι παραχωρήθηκαν από το αεροδρόμιο Καλαμάτας δώδεκα (12) εξ αυτών, καθώς ζητήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να επιτελέσει το έργο της”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο