ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Sky Express επεκτείνει 63% τις πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα. Αθήνα – Κέρκυρα, Αθήνα – Κως τα νέα δρομολόγια

Η Sky Express επεκτείνει 63% τις πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα. Αθήνα – Κέρκυρα, Αθήνα – Κως τα νέα δρομολόγια

Η Sky Express ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το διάστημα 1 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που εξυπηρετεί.

Η εταιρεία προσφέρει, στην τιμή του εισιτηρίου, δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στα VIP Lounges από το πρώτο ταξίδι και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης (in-flightservice), μεγαλώνει και να επεκτείνεται, αυξάνοντας τις πτήσεις της κατά 63%, σε σχέση με πέρυσι και προσθέτοντας δύο νέα δρομολόγια, τα Αθήνα – Κέρκυρα και Αθήνα -Κως.

Το Αθήνα-Κως θα εξυπηρετείται κάθε μέρα με ένα δρομολόγιο και δύο κάθε Παρασκευή, ενώ για το Αθήνα-Κέρκυρα θα υπάρχουν δύο πτήσεις κάθε μέρα.

Ταυτόχρονα, η SkyExpress, στο χειμερινό πρόγραμμα, αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων για το Αθήνα-Ηράκλειο σε τρεις πτήσεις την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σάββατο και την Κυριακή.

Η Sky Express για την περίοδο 1 Νοεμβρίου 2017 – 31 Μαρτίου 2018 αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δρομολόγια Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα-Ικαρία και Αθήνα-Σκιάθος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο