ΑρχικήVIDEOSΜετά την Emirates, η Scoot το δεύτερο big deal του «Ελ. Βενιζέλος»

Μετά την Emirates, η Scoot το δεύτερο big deal του «Ελ. Βενιζέλος»

Μετά την Emirates και το δρομολόγιο Ντουμπάι – Αθήνα – Νέα Υόρκη, η Scoot αποτελεί το δεύτερο big deal του «Ελ. Βενιζέλος».

Με στόχο την κάλυψη ολοένα και περισσότερων μακρινών προορισμών και την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητάς του, το αεροδρόμιο της Αθήνας κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Scoot, η οποία θα διεξάγει 4 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Αθήνας.

Η Scoot, η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Singapore Airlines, αποσκοπεί στην μετατροπή της Αθήνας, σε σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά, με στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας / Ειρηνικού και Ευρώπης.

«Ο στόχος αυτός γίνεται εφικτός, χάρη στην ενοποίηση, πέρσι το Μάιο, της Scoot με την Tigerair – την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων του Ομίλου Singapore Airlines.

Η ενοποίηση επέτρεψε στη Scoot να αξιοποιήσει τη συνεργασία και να συνδέσει απρόσκοπτα τους επιβάτες από Ευρώπη προς μια μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην Ασία και τον Ειρηνικό», ανέφερε χθες ο Lee Lik Hsin, Διευθύνων Σύμβουλος της Budget Aviation Holdings, της θυγατρικής του Ομίλου Singapore Airlines που έχει τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση των Scoot και Tigerair.

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση της Scoot να συνδέσει τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα στη μεγαλύτερη πτήση που εκτελείται από έναν αερομεταφορέα χαμηλού κόστους», δήλωσε ο Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

«Αυτή η αξιοσημείωτη εξέλιξη καθιερώνει την Αθήνα ως την ευρωπαϊκή πύλη για τις πτήσεις χαμηλού κόστους του συγκεκριμένου αερομεταφορέα από και προς την περιοχή Ασίας/Ειρηνικού.

Καλωσορίζουμε θερμά τη Scoot, η οποία συνεχίζει τη μακρά ιστορία της οικογένειας της Singapore Airlines στην Αθήνα, και ευχόμαστε στο νέο αεροπορικό συνεργάτη μας ό,τι καλύτερο για ένα εξαιρετικά σημαντικό δρομολόγιο που ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσβλέπει στην πρώτη πτήση της Scoot με το 787-8 Dreamliner, στις 20 Ιουνίου», συμπλήρωσε ο γενικός διευθυντής του αεροδρομίου.

Τα χαρακτηριστικά της πτήσης και οι διασυνδέσεις

Η πτήση με κωδικό TZ702 από Σιγκαπούρη προς Αθήνα θα αναχωρεί στις 02.00 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, με άφιξη στην Αθήνα στις 08.30.

Η πτήση με κωδικό TZ701 από Αθήνα προς Σιγκαπούρη θα απογειώνεται στις 12.00, με άφιξη στη Σιγκαπούρη στις 04.25 της επόμενης μέρας. Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Αθήνα θα εξυπηρετείται από τα ολοκαίνουργια Boeing 787-8 Dreamliners της Scoot, τα οποία είναι εξοπλισμένα με οκτώ κουκέτες πληρώματος και με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.

Οι επιβάτες της Scoot από την Αθήνα και την Ευρώπη θα πετούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και από εκεί σε δημοφιλείς προορισμούς της Ασίας/Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων πόλεων της Αυστραλίας, Κίνας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ταιβάν, Ταϊλάνδης και Σαουδικής Αραβίας.

Επί πλέον, οι επισκέπτες της Scoot θα μπορούν να συνδέονται με το δίκτυο της Tigerair, που εκτείνεται σε 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, εξασφαλίζοντας στον Ευρωπαίο ταξιδιώτη τεράστιο όφελος, καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με ελκυστικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων το Μπαλί, το Πουκέτ, την Κουάλα-Λουμπούρ και το Ανώι.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, οι επιβάτες της Scoot μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από το Αεροδρόμιο Changi  με πτήσεις της Singapore Airlines και της Silk Air προς προορισμούς που περιλαμβάνουν την πόλη Darwin και την πρωτεύουσα της Αυστραλίας την Canberra, καθώς και τις Christchurch και Auckland στη Ν. Ζηλανδία.

Οι ειδικές προσφορές ξεκινούν από 1η Μαρτίου και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2017 στις 23.59. Για κρατήσεις: www.flyscoot.com/en/greece. Για πληροφορίες και αιτήματα: contact@flyscoot.gr και +30 210 99 42 567.

 Οι ναύλοι* για απλή μετάβαση από Αθήνα (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

Εταιρία Προορισμός Economy FLY ScootBiz Ταξιδιωτική περίοδος
Scoot Singapore €180 €590 20 Ιουνίου 2017 –

28 Οκτ. 2017

Bangkok (Don Mueang) €200 €600
Guangzhou
Perth €250 €680
Gold Coast €260 €680
Sydney €280 €780
Melbourne
Nanjing €280 €780
Tianjin
Taipei
Tigerair Kuala Lumpur €200 N/A
Jakarta
Surabaya
Phuket
Krabi
Bali (Denpasar) €220 N/A
Hanoi
Ho Chi Minh City
Yangon
Maldives
Hong Kong
Manila

*Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις για ναύλους

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο