ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΜια… διαφορετική μεταφορά πραγματοποίησε η Emirates SkyCargo

Μια… διαφορετική μεταφορά πραγματοποίησε η Emirates SkyCargo

Την πρώτη ομάδα 67 αλόγων, για τα FEI World Equestrian Games™ του Tryon της Βόρειας Καρολίνας του 2018, μετέφερε επιτυχώς η Emirates SkyCargo.

Τα άλογα μεταφέρθηκαν από τη Λιέγη του Βελγίου στο Γκρίνβιλ-Σπάρτανμπουργκ των ΗΠΑ στο φορτηγό Boeing 777 αεροσκάφος της Emirates SkyCargo. Η πτήση αυτή ήταν η πρώτη από τις 19 που θα πραγματοποιηθούν από τον αερομεταφορέα.

H εταιρεία θα λειτουργήσει ως ειδικός αερομεταφορέας για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της παγκόσμιας αθλητικής ατζέντας.

Με περισσότερα από 500 άλογα να μεταφέρονται για τους αγώνες, πρόκειται για την μεγαλύτερη αερομεταφορά αλόγων που έχει πραγματοποιηθεί για μία αθλητική εκδήλωση.

Η Emirates SkyCargo συνεργάστηκε με την Peden Bloodstock, μία εταιρεία ειδική στην αερομεταφορά αλόγων, ώστε να φέρει εις πέρας τη μεταφορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Emirates SkyCargo μετακινεί ιπποειδή, μιας και συχνά μεταφέρει άλογα για μεγάλες αγωνιστικές και άλλου είδους εκδηλώσεις, ανά την υφήλιο. Ο αερομεταφορέας προσφέρει ένα ήρεμο και άνετο περιβάλλον για τα άλογα, που συμμορφώνεται με εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς για τη μεταφορά ζωντανών ζώων, συμπεριλαμβανομένου και του IATA Live Animals regulations (LAR).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο