ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΝέες στολές για τα πληρώματα της Turkish Airlines στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Νέες στολές για τα πληρώματα της Turkish Airlines στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Με νέες στολές πληρωμάτων να εορταστεί η 85η επέτειος της Turkish Airlines, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε ολόκληρο το πλήρωμα στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων του τουρκικού αερομεταφορέα.

Οι νέες στολές, οι οποίες ελέγχθηκαν αυστηρά σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων σε διαφορετικά κλίματα, θα έχουν τα χρώματα της σημαίας -κόκκινο και γκρι ανθρακί- και προσαρμόστηκαν σε 25.000 υπαλλήλους έτσι ώστε το πλήρωμα να εξυπηρετεί τους επιβάτες με άνεση.

«Παίρνοντας έμπνευση από διάφορες κλασσικές λεπτομέρειες του τουρκικού πολιτισμού, οι στολές του πληρώματος της καμπίνας, του πιλοτηρίου, του προσωπικού εδάφους και των σεφ που βρίσκονται στις πτήσεις, δημιουργήθηκαν με ένα ενιαίο σχέδιο για να δώσουν στους επιβάτες μια ολιστική εμπειρία του εμπορικού σήματος», αναφέρει η αεροπορική σε ανακοίνωσή της.

Στη δήλωσή του σχετικά με τις νέες στολές, ο İlker Aycı, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, αναφέρει «Η κομψότητα και η άνεση των πληρωμάτων μας, αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία της απαράμιλλης ποιότητας των υπηρεσιών μας και είναι πολύ σημαντικά για το εμπορικό μας σήμα το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας.

Πιστεύω ότι η παρουσία του εμπορικού μας σήματος στους ουρανούς θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή με τις νέες στολές πληρωμάτων, οι οποίες συνδυάζουν τα στοιχεία του πολιτισμού μας με την κομψότητα των πληρωμάτων μας».

Να σημειωθεί ότι, ο Ιταλός σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Ettore Bilotta σχεδίασε τις νέες στολές πληρωμάτων, οι οποίες ράφτηκαν ειδικά από το Vakko και τα κύρια υφάσματα κατασκευάστηκαν από την Altınyıldız, βασισμένα στα υψηλά πτητικά πρότυπα της Turkish Airlines.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο