ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΠροσφορές εισιτηρίων της Aegean Airlines με έκπτωση έως 50% κάθε Τρίτη

Προσφορές εισιτηρίων της Aegean Airlines με έκπτωση έως 50% κάθε Τρίτη

Με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των αεροπορικών εισιτηρίων και της ταξιδιωτικής κίνησης, η AEGEAN ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει τα Tuesday Deals.

Μία πλατφόρμα εβδομαδιαίων προσφορών που στόχο έχουν να προσφέρουν στον επιβάτη ευκαιρίες και αφορμές για να ξαναταξιδέψει άμεσα ή και τους επόμενους μήνες.

Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε, ωστόσο η AEGEAN με τα ενισχυμένα μέτρα προστασίας που εφαρμόζει, αλλά και από σήμερα, με τις διαρκείς προσφορές της σε ολόκληρο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, προσπαθεί να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες για να απολαύσουν, όλοι ξανά, την εμπειρία του ταξιδιού.

Από αυτή την εβδομάδα και κάθε Τρίτη, η AEGEAN θα μοιράζεται τα Tuesday Deals, δίνοντας την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό, για μια ολόκληρη εβδομάδα, να αξιοποιήσει ελκυστικές προσφορές.

Κάθε Δευτέρα οι συγκεκριμένες προσφορές θα ολοκληρώνονται, δίνοντας τη σειρά τους στις ευκαιρίες της επόμενης εβδομάδας.

Τα Tuesday Deals εγκαινιάζουν σήμερα, αγαπημένοι προορισμοί που μας καλούν να τους επισκεφτούμε ξανά: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Μυτιλήνη και Λάρνακα.

Πέντε πόλεις, πέντε προορισμοί στους οποίους, όσες φορές και να ταξιδέψει κανείς δεν είναι ποτέ αρκετό.

Ιδανικοί για κάθε εποχή του χρόνου, με φυσική ομορφιά, πολιτισμό, γαστρονομία και μοναδικές ιστορίες που αξίζει να γνωρίσουμε ξανά με έκπτωση έως 50%.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως την επόμενη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24 Νοεμβρίου έως και το Μάρτιο του 2021.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com, μάθετε περισσότερα για τα Tuesday Deals αυτής της εβδομάδας και μείνετε συντονισμένοι κάθε Τρίτη για να ανακαλύψετε μια νέα προσφορά, μία νέα ευκαιρία να οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας, με την AEGEAN.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Στρατηγική κίνηση που πιστεύω θα τονώσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού και θα επενδύσει σε ένα ταξίδι με την ποιότητα της εταιρείας σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές.

    30 Οκτωβρίου, 2020

Αφήστε ένα σχόλιο