ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣυνάντηση της ΟΣΥΠΑ με αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ 25 για το νομοσχέδιο της ΑΠΑ

Συνάντηση της ΟΣΥΠΑ με αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ 25 για το νομοσχέδιο της ΑΠΑ

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε με συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν αναλυτικά για το, υπό κατάθεση, νομοσχέδιο για την ΥΠΑ και την ΑΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέσα από την εκτενή συζήτηση, αναδείχτηκαν σοβαρότατα θέματα Εθνικής Ασφάλειας με την ασύδοτη εμπλοκή ιδιωτών, ζητήματα Διαφάνειας μέσα από την ενίσχυση και τον ανεξέλεγκτο ρόλο της Α.Π.Α (αρχή Πολιτικής Αεροπορίας), αλλά και το επερχόμενο σκάνδαλο με τις μεθοδεύσεις καταλήστευσης του Αποθεματικού Ταμείου.

Εξελίξεις που θα επιφέρουν πολλαπλές αρνητικές εξελίξεις για τα μισθολογικά κεκτημένα και την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Το ΜέΡΑ25 δηλώνει την αντίθεσή του στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την Υ.Π.Α., που αποτελούν μέρος του γενικευμένου ακραίου νεοφιλελεύθερου σχεδίου της για ιδιωτικοποίηση των πάντων. Καλεί τους Εργαζόμενους της ΥΠΑ, αλλά και όλου του ευρύτερου (πρώην και νυν) Δημόσιου Τομέα να αντισταθούν στην εφαρμογή της καταστροφικής για τους ίδιους και τη χώρα πολιτικής του κου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους με όποιον τρόπο επιθυμούν και μπορούμε».

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκ μέρους της ΟΣΥΠΑ, οι: Κώστας Τριανταφύλλου Πρόεδρος, Κώστας Μηνάς Γ. Γραμματέας, Βιστάκης Ευάγγελος Α΄ Αντιπρόεδρος και Νανούρης Δημήτριος Β’ Αντιπρόεδρος.

Το ΜέΡΑ25 εκπροσώπησαν οι Κώστας Μπιτσάνης, συντονιστής της Κ.Ε., Ελένη Βουβουλούδα και Διομήδης Σκαλιστής, μέλη του τομέα Συνδικαλισμού.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο