ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤα νέα αεροσκάφη επιφέρουν… αλλαγές στην Aegean Airlines. Βελτιώνεται το in flight entertainment

Τα νέα αεροσκάφη επιφέρουν… αλλαγές στην Aegean Airlines. Βελτιώνεται το in flight entertainment

Αέρας… ανανέωσης στην Aegean Airlines. Η ένταξη των αεροσκαφών της οικογένειας Α320neo επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην εταιρεία, οι οποίες εκτείνονται σε αρκετά επίπεδα.

Η εταιρεία πρόκειται να προμηθευτεί 46 αεροσκάφη της οικογένειας A320neo από το 2020 έως το 2025.

Τα 30 από αυτά μέσω της συμφωνίας που υπογράφτηκε τον Ιούνιο του 2018 με την Airbus και τα υπόλοιπα 16 μέσω συμφωνιών μίσθωσης.

Tα νέα αεροσκάφη παρέχουν σειρά συγκριτικών πλεονεκτημάτων. Όπως έχει επισημανθεί, τα αεροσκάφη της οικογένειας Α320neo, με τους κινητήρες τεχνολογίας νέας γενιάς και Sharklets παρέχουν εξοικονόμηση έως 15% στην κατανάλωση καυσίμου, μείωση εκπομπών ρύπων και θορύβου, ενώ μπορούν να προσφέρουν ανάλογα με τον ακριβή τύπο και προδιαγραφές, πρόσθετη εμβέλεια από 600 έως και 1.500 χλμ. (δηλαδή από 1 – 2 ώρες επιπλέον πτήσης).

Επίσης, δίνουν τη δυνατότητα για αυξημένη χωρητικότητα (η ακριβής χωρητικότητα αποτελεί επιλογή του αερομεταφορέα), αλλά και υποδομές για καλύτερες in flight υπηρεσίες.

Η Aegean Airlines, η οποία έχει δεχτεί σχόλια για το in flight entertainment, σε σχέση με το αντίστοιχο που προσφέρουν άλλοι αερομεταφορείς, κινείται – σύμφωνα με πληροφορίες – προς την κατεύθυνση αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών της, ενώ εικάζεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές και στην εξωτερική εμφάνιση των αεροσκαφών.

Φώτης Φωτεινός 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο