ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤην Αθήνα με την Καζαμπλάνκα θα ενώνει, από τον Απρίλιο του 2019, η Royal Air Maroc

Την Αθήνα με την Καζαμπλάνκα θα ενώνει, από τον Απρίλιο του 2019, η Royal Air Maroc

Ο μαροκινός εθνικός αερομεταφορέας Royal Air Maroc (RAM) ανακοίνωσε την έναρξη του νέου δρομολογίου μεταξύ Καζαμπλάνκας και Αθήνας, από τον Απρίλιο του 2019.

Η Royal Air Maroc θα εκτελεί το δρομολόγιο σε ετήσια βάση, 3 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος τύπου Boeing 737-700.

Το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει τη διακίνηση των επιβατών της εταιρείας μέσω της Αθήνας προς τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα προσφέρει επιλογές διασύνδεσης, μέσω του εκτεταμένου δικτύου προορισμών της Royal Air Maroc, στη Δυτική και την Κεντρική Αφρική.

Ακόμη, η American Airlines ανακοίνωσε τo δρομολόγιο μεταξύ του αεροδρομίου της Αθήνας και του Chicago O’Hare International Airport, με εποχικές καθημερινές πτήσεις που θα ξεκινήσουν από την καλοκαιρινή περίοδο του 2019, αρχικά από το Μάιο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 787-800 Dreamliner.

Να σημειωθεί ότι, το Σικάγο αποτελεί τη δεύτερη σύνδεση της αεροπορικής εταιρείας με την Αθήνα, καθώς η American λειτουργεί ήδη σε εποχική βάση το δρομολόγιο Φιλαδέλφεια – Αθήνα.

Τέλος, η Oman Air, o εθνικός μεταφορέας του σουλτανάτου του Ομάν, θα πετάει καθημερινά από το Μουσκάτ στην Αθήνα, από τον Ιούνιο του 2019, με αεροσκάφη νέας τεχνολογίας Boeing 737 MAX.

Η Αθήνα είναι το πρώτο από μια σειρά νέων δρομολογίων που θα ξεκινήσει το 2019 η αεροπορική εταιρεία, προσφέροντας περισσότερες επιλογές διασύνδεσης με το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της εταιρείας προς την Άπω Ανατολή και παγκοσμίως.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο