ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΥπέρ των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τάχθηκε η Sky Express

Υπέρ των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τάχθηκε η Sky Express

Υπέρ των μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε, σήμερα, η κυβέρνηση για τις αερομεταφορές τάχθηκε η Sky Express. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία εκτελεί το μεγαλύτερο τμήμα των άγονων γραμμών, σημειώνει ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι ένα «χέρι βοήθειας» και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι είναι οριζόντια, στηρίζοντας το σύνολο του κλάδου.

Η ανακοίνωση της Sky Express

«Τα μέτρα στήριξης των αεροπορικών εταιρειών που ανακοινώθηκαν σήμερα αποτελούν σίγουρα μια ανάσα για τον κλάδο των αερομεταφορών ο οποίος περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ιστορίας του.

Η Sky Express όλο αυτό το διάστημα, με σωστό προγραμματισμό και ψύχραιμη διαχείριση, κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του πτητικού της έργου και την σύνδεση πολλών νησιών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας με την Αθήνα. Διασφαλίζοντας παράλληλα το σύνολο των θέσεων εργασίας της εταιρείας, κάτι που είναι πρωταρχικός στόχος όλων.

Τα μέτρα που σήμερα ανακοινώθηκαν είναι ένα χέρι βοήθειας στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα νησιά, τον τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας. Και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι είναι οριζόντια, στηρίζοντας το σύνολο του κλάδου.

Από τη δική μας μεριά θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε κάθε μέρα, να παρέχουμε επιλογές στους επιβάτες εγχώριων πτήσεων, να πετάμε κάθε μέρα ψηλότερα».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο