ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΥπογραφή συμφωνίας διασύνδεσης από Cyprus Airways και Qatar Airways

Υπογραφή συμφωνίας διασύνδεσης από Cyprus Airways και Qatar Airways

Η Cyprus Airways προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας διασύνδεσης (interline) με την Qatar Airways, επιτρέποντας στους επιβάτες του καταριανού αερομεταφορέα να ταξιδεύουν από τη Ντόχα σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways μέσω Λάρνακας.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τη Λάρνακα προς Ντόχα, καθώς επίσης και σε περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία αυτή. Η συνεργασία με την Qatar Airways αποτελεί πυλώνα της στρατηγικής μας για τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας με στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και να καθιερώσουμε την Κύπρο ως διαμετακομιστικό σταθμό», δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker δήλωσε «Η Λάρνακα, αποτελεί ένα ξεχωριστό προορισμό στο δίκτυό μας ως ενδιάμεσος σταθμός στην Ανατολική Μεσόγειο. Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Cyprus Airways καθώς θα παρέχει περισσότερες επιλογές στους επιβάτες μας που ταξιδεύουν μέσω Ντόχας και Λάρνακας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο