ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑScoot: Επεκτείνει τη δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας για νέες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν ως τις 14 Μαΐου

Scoot: Επεκτείνει τη δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας για νέες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν ως τις 14 Μαΐου

Λόγω της αυξανόμενης κλίμακας της επιδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), πολλοί πελάτες της Scoot με υπάρχουσες κρατήσεις προσπαθούν να τροποποιήσουν τα ταξιδιωτικά τους πλάνα.

Στις 19 Φεβρουαρίου, η Scoot παρείχε την δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας σε όλες τις υπάρχουσες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις 18 Φεβρουαρίου 2020, για τις πτήσεις που αναχωρούν από τις 20 Φεβρουαρίου 2020 και μετά.

Η χρέωση για την αλλαγή κρατήσεων καταργήθηκε, ενώ η διαφορά του ναύλου εξακολουθεί να ισχύει.

Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν μέσω του “Manage My Booking” στην σελίδα κράτησης ή στην εφαρμογή της Scoot για κινητά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας.

Οι αλλαγές ημερομηνίας πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν από τις αρχικές ημερομηνίες αναχώρησης των πτήσεων ή και μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 -όποια από τις δύο ημερομηνίες προηγείται- για ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί έως τις 27 Μαρτίου 2021.

Παράλληλα, η Scoot θα επεκτείνει τη δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας σε όλες τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10 Μαρτίου 2020 και 14 Μαΐου 2020 στην ιστοσελίδα της, στην εφαρμογή για κινητά και στο WeChat.

Για τις κρατήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αλλαγή ημερομηνίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 4 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης για ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί έως τις 27 Μαρτίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.flyscoot.com/bookwithconfidence

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο