ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΑγορά τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων στην Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα)

Αγορά τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων στην Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα)

Σε μια ξεχωριστή δράση, που αφορά τη δημιουργία μιας «Αγοράς Τοπικών & Παραδοσιακών Προϊόντων» σε αυτοκινητόδρομο, προχώρησε η Νέα Οδός.

Η Αγορά αυτή λειτουργεί στο χώρο στάθμευσης Αμβρακίας, στο 86ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αφορά στη δημιουργία έξι περιπτέρων – καταστημάτων, τα οποία η Νέα Οδός προσφέρει, εκ περιτροπής και άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, σε τοπικούς παραγωγούς όμορων περιοχών,  προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τον πλούτο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηπείρου.

Ιόνια Οδός: Αγορά τοπικών & παραδοσιακών προϊόντων στο χώρο στάθμευσης Αμβρακίας - AgrinioNews

Όλα τα προς πώληση προϊόντα είναι πιστοποιημένα και τυποποιημένα, βάσει της κείμενης νομοθεσίας περί τροφίμων και νωπών προϊόντων, ενώ η Αγορά λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ήδη τα πρώτα δύο καταστήματα βρίσκονται σε λειτουργία, παρουσιάζοντας προϊόντα με βάση το μέλι (μέλι με κηρύθρα, κηρύθρα, γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός, κερί, κηραλοιφές), καθώς και προϊόντα με βάση την ελιά (ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές διαφόρων ειδών).

Αγορά τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων στην Ιόνια Οδό - Ηπειρωτικός Αγών

«H Νέα Οδός μέσω αυτής της πρωτοβουλίας αποδεικνύει ακόμα μια φορά στην πράξη τη δέσμευσή της να λειτουργεί ως ένας ενεργός, κοινωνικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης που συμβάλλει τα μέγιστα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις τοπικές κοινωνίες των όμορων περιοχών», αναφέρει η εταιρεία.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο