ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΔεν επηρεάζεται ουσιωδώς η ελληνική J&P Άβαξ από την εκκαθάριση της J&Ρ Overseas

Δεν επηρεάζεται ουσιωδώς η ελληνική J&P Άβαξ από την εκκαθάριση της J&Ρ Overseas

Για την αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης της J&Ρ Overseas ενημερώθηκε η J&P ΑΒΑΞ, όπως αναφέρει, σε σχετική ανακοίνωση, η ελληνική εταιρεία.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Ιωάννου ενημέρωσε την εταιρεία J&Ρ-ΑΒΑΞ ότι η κατασκευαστική J&Ρ (Overseas) Limited, στην οποία κατέχει την θέση Αντικαταστάτη Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, κατέθεσε χθες στα δικαστήρια της έδρας της, στο Guernsey, αίτηση για υπαγωγή της J&Ρ (Overseas) Limited σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Η διοίκηση της J&Ρ-ΑΒΑΞ εκτιμά ότι η αναφερόμενη εξέλιξη δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και μελλοντικές προοπτικές της.

“Οι σχέσεις μεταξύ της J&Ρ-ΑΒΑΞ και J&Ρ (Overseas) Limited περιορίζονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες συνεργασίες σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου, για τις οποίες λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες τράπεζες και πελάτες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκτέλεση των σχετικών συμβολαίων.

Η εγκριθείσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της J&Ρ ΑΒΑΞ δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται απρόσκοπτα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο