ΑρχικήLOGISTICSΚανονικά η κυκλοφορία φορτηγών το Πάσχα και την Πρωτομαγιά. Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ

Κανονικά η κυκλοφορία φορτηγών το Πάσχα και την Πρωτομαγιά. Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η τροποποίηση των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών.

Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, αποφασίζεται η άρση των απαγορεύσεων της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών του Κεφαλαίου Α, για τις ημερομηνίες των Κεφαλαίων Β3 και Β4 της Δ30/Δ5α/81473/9813/2020 (Β΄ 58) κοινής υπουργικής απόφασης.

Ουσιαστικά, αίρονται οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας όλων των φορτηγών, ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και των εθνικών οδών κατά τις περιόδους των εορτασμών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς.

Η άρση αποφασίστηκε, καθώς η κίνηση των οχημάτων στην ελληνική επικράτεια είναι ιδιαίτερα μειωμένη σε εφαρμογή των μέτρων που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο περιορισμού της διάδοσης του COVID-19.

Συνεπώς, δεν δημιουργούνται συνθήκες συμφόρησης στις οδούς και διακύβευσης της οδικής ασφάλειας και επιπλέον, υπάρχει η αναγκαιότητα τροφοδοσίας της αγοράς.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο