ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΑποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από την Ελευσίνα ως τον Ισθμό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από την Ελευσίνα ως τον Ισθμό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από την Ελευσίνα ως τον Ισθμό της Κορίνθου, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας από τις γειτνιάζουσες στον αυτοκινητόδρομο καμένες πλαγιές των Γερανείων.

Σύμφωνα μάλιστα, με νεότερη ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, το ρεύμα προς Πάτρα δόθηκε σε κυκλοφορία και η κυκλοφορία στο τμήμα από τη Χ.Θ. 60+000 – 66+000 διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι, οι πολύ έντονες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη εισροή υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000).

Για προληπτικούς λόγους, η Τροχαία είχε δώσει εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο