ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕτήσια γενική συνέλευση και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, στις 28 Μαρτίου, στον ΣΑΤΕ

Ετήσια γενική συνέλευση και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, στις 28 Μαρτίου, στον ΣΑΤΕ

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ” η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΑΤΕ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου 13μελούς διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου, του 5μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου και της 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα γίνει ταυτόχρονα και στα οκτώ Περιφερειακά Τμήματα του ΣΑΤΕ και συγκεκριμένα: Θεσσαλονίκη (Γ. Τσόντου 27-29), Λάρισα (Δευκαλίωνος 12), Πάτρα (πλ. Γεωργίου Α΄ 7), Ηράκλειο (Δικαιοσύνης 21), Κοζάνη (Σωκρ. Μπλιούρα 3), Κομοτηνή (ΤΕΕ-Περιφερειακό Τμήμα Θράκης, Παρνασσού 6), Ιωάννινα (ΤΕΕ- Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου, Αραβαντινού 6-8) και στη Μυτιλήνη (Ολυμπίου Γυμνασιάρχου 1) .

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκπρόσωποι των περίπου 700 κατασκευαστικών εταιρειών που είναι μέλη του ΣΑΤΕ και είναι ταμειακά ενήμερες.

Οι κάλπες θα είναι δύο, μία για τις εταιρείες από 3η έως και 7η τάξη και μια δεύτερη για τις εταιρείες Α1 έως και 2η τάξη.

Κατά τη γενική συνέλευση που θα προηγηθεί, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Ζαχαρίας Αθουσάκης θα κάνει τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ θα αναφερθεί και στις εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον, ο γενικός γραμματέας Χρήστος Καλογερόπουλος θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα του Συνδέσμου και ο ταμίας Εμμανουήλ Βράιλας τον οικονομικό απολογισμό του 2017 και τον προϋπολογισμό του 2018.

Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί για το διοικητικό συμβούλιο -και τελούν προς έγκριση από την Εφορευτική Επιτροπή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης- είναι συνολικά 18 για τις τάξεις από 3η-7η (εκλέγονται 11) και 6 για Α1-2η (εκλέγονται 2).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο