ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΠεριφέρεια Αττικής: Ενδείξεις απόπειρας δολιοφθοράς σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Περιφέρεια Αττικής: Ενδείξεις απόπειρας δολιοφθοράς σε εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Σακίδιο με συστήματα εκπομπής ήχου (6 πομποδέκτες), που πιθανότατα λειτουργούσε ως βοήθημα προς εξεταζόμενο/ους, εντοπίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών κατά τη διάρκεια της χτεσινής εξέτασης υποψηφίων οδηγών.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, επί τόπου κλήθηκαν το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λαμβάνοντας τις σχετικές καταθέσεις, καθώς και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος και θα αποσταλεί προς εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενημερώθηκε άμεσα από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας του Βορείου Τομέα Αθηνών βρέθηκε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας, Ηλίας Δόλγυρας.Για το περιστατικό, ο κ. Πατούλης, δήλωσε τα εξής«Η οδική ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητα για την διοίκησή μας. Θα είμαστε αμείλικτοι μπροστά σε κάθε συμβάν που θέτει σε αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στη δημόσια Διοίκηση και σε ζητήματα υψίστης σημασίας που σχετίζονται με την ασφάλειά του.

Η αποκάλυψη της σημερινής προσπάθειας δολιοφθοράς αποτελεί δείγμα της αποφασιστικότητάς μας να πατάξουμε κάθε περιστατικό παρανομίας ή κάθε κύκλωμα που παρεισφρύει διαταράσσοντας την ομαλή διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης. Το θέμα βρίσκεται πλέον στις Εισαγγελικές Αρχές. Βρισκόμαστε στη διάθεσή τους για παροχή κάθε διευκόλυνσης στο έργο τους».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο