ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΠροφυλακίστηκε ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το δυστύχημα στον Κηφισό

Προφυλακίστηκε ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το δυστύχημα στον Κηφισό

Στην φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε προ ημερών το τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Κηφισού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 64χρονος οδηγός απολογήθηκε για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος, καθώς και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, σωματικής βλάβης από αμέλεια, παράνομης χρήσης γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δύο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Όπως είπε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, ο εντολέας του δηλώνει συντετριμμένος για το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλου ένα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή ότι αν και είχε πιει, καθώς δεν θα δούλευε την επίμαχη μέρα, αισθανόταν καλά και γι’ αυτό δέχθηκε να κάνει δρομολόγιο σε αντικατάσταση συναδέλφου του.

Απέδωσε δε, την «τρελή» πορεία του φορτηγού στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας στο γεγονός ότι το όχημα παρουσίασε πρόβλημα και «δεν άκουγε το τιμόνι».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο