ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΣυστάσεις από τη Νέα Οδό στους οδηγούς ενόψει επιδείνωσης του καιρού

Συστάσεις από τη Νέα Οδό στους οδηγούς ενόψει επιδείνωσης του καιρού

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ, με ισχύ από το απόγευμα της Παρασκευής 28/02 έως το Σάββατο 29/02, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Η εταιρεία, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και συνιστά στους οδηγούς:

-Να ενημερωθούν πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρείας. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας) μπορούν να καλούν στο 22950-26900. Όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα) μπορούν να καλούν στο 2641-306 306 (καθημερινά και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00).

-Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.

-Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας.

-Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075.

Η Νέα Οδός επισημαίνει ότι «η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας «παντός καιρού» μπορείτε να δείτε και εδώ, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τους Χώρους Προσωρινής Στάθμευσης και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών εδώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο