ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ«Book with Confidence» επιλογές προς τους επιβάτες από την AEGEAN

«Book with Confidence» επιλογές προς τους επιβάτες από την AEGEAN

Αλλαγές εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, δέσμευση της κράτησης στην ίδια τιμή για περισσότερες μέρες και ταξιδιωτική ασφάλιση με Covid-19 κάλυψη χωρίς επιπλέον χρέωση, αποτελούν  τις «Book with Confidence» επιλογές που έχει σχεδιάσει η AEGEAN για να μπορέσουν όλοι να προγραμματίσουν τα μελλοντικά τους ταξίδια.

H AEGEAN από σήμερα, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα «Book with Confidence» στο www.aegeanair.com, προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες να:

  • Επιλέξουν οποιαδήποτε κατηγορία εισιτηρίου καλύπτει τις ανάγκες τους για το μελλοντικό τους ταξίδι και να το αλλάξουν, αν χρειαστεί, χωρίς χρέωση αλλαγής. Κάνοντας κράτηση έως 28/03 και για ταξίδια σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν έως 31/10/2021.
  • Αξιοποιήσουν την υπηρεσία «Hold my Booking», δεσμεύοντας την επόμενη πτήση τους στην τιμή που επιθυμούν, μόνο από 3€ για τουλάχιστον 14 ημέρες. Επιλέγοντας την υπηρεσία από σήμερα έως και τις 24/03/2021, οι επιβάτες μπορούν να ολοκληρώσουν την κράτησή τους στην ίδια τιμή μέχρι και 14 μέρες αργότερα για πτήσεις εσωτερικού ή 20 μέρες αργότερα για πτήσεις εξωτερικού για να ταξιδέψουν έως και τις 30/09/2021.
  • Σχεδιάσουν το ταξίδι τους ξέγνοιαστα χάρη στην υπηρεσία ταξιδιωτικής ασφάλισης, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνει και κάλυψη για περιπτώσεις Covid-19, χωρίς επιπλέον χρέωση.

H AEGEAN, σε συνεργασία με την Mondial Assistance, παρέχει στους επιβάτες της ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει και κάλυψη Covid-19 χωρίς επιπλέον χρέωση, μία κάλυψη που έρχεται να προστεθεί αυτόματα στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιβάτες καλύπτονται σε επίπεδο έκτακτων περιστατικών, ιατρικών δαπανών και επιπλοκών σχετικών με τον Covid-19, που ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η αεροπορική εταιρεία με τα ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που εφαρμόζει σε όλες τις πτήσεις, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού και με τις επιλογές «Book with Confidence», φροντίζει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν όλοι ξανά με ξεγνοιασιά το επόμενο ταξίδι τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τις συνδυαστικές υπηρεσίες του «Book with confidence» επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο