ΑρχικήΥΠΟΓΕΙΟΣΟ Βασίλης Χαλκιάς μιλούσε για τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού, ο Νίκος Σταθόπουλος άκουγε…

Ο Βασίλης Χαλκιάς μιλούσε για τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού, ο Νίκος Σταθόπουλος άκουγε…

Τις προτεινόμενες μελλοντικές επεκτάσεις της Αττικής Οδού παρουσίασε, σε εσπερίδα του ΣΕΣ, ο διευθύνων σύμβουλος των Αττικών Διαδρομών και πρόεδρος της International Road Federation, Βασίλης Χαλκιάς.

Από μόνη της, η παρουσίαση είχε αρκετό ενδιαφέρον, αφού ο δ.σ. των Αττικών Διαδρομών προέταξε την επέκταση στη Λ. Κύμης, την σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας (Ούλωφ Πάλμε), με Πετρούπολη, με Ραφήνα και την Β. Πύλη του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», αλλά και με το Ελληνικό, μέσω της σήραγγας του Υμηττού.

Η παρουσίαση είχε ενδιαφέρον και για έναν άλλο λόγο: Την παρακολούθησε ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος.

Η Αττική Οδός είναι στο επίκεντρο: Όχι μόνο για την αναστολή της αύξησης των διοδίων, αλλά για τις μελλοντικές επεκτάσεις και εάν αυτές λάβουν την μορφή διεθνούς διαγωνισμού.

Στην εσπερίδα του ΣΕΣ, ο γ.γ. Μεταφορών (σχετική φωτογραφία) κάλεσε τους παρευρισκόμενους (συγκοινωνιολόγους, μελετητές, μηχανικούς, εκπροσώπους φορέων) να “μιλήσουν την ίδια γλώσσα”, με στόχο την προαγωγή των μεγάλων έργων υποδομών και μεταφορών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο