ΑρχικήLOGISTICSΑυξημένα κατά 19,8% τα έσοδα της Jungheinrich Ελλάς το 2019. Τι αναφέρει η εταιρεία για το 2020

Αυξημένα κατά 19,8% τα έσοδα της Jungheinrich Ελλάς το 2019. Τι αναφέρει η εταιρεία για το 2020

Ενίσχυση του κύκλου εργασιών παρουσίασε πέρσι η Jungheinrich Ελλάς, θυγατρική του γερμανικού ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται στη προμήθεια περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και συστημάτων αποθήκευσης.

Επιμέλεια: Φώτης Φωτεινός

Τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν πέρσι στα 15,26 εκατ. ευρώ, έναντι 12,74 εκατ. το 2018 (αναθεωρημένα στοιχεία), σημειώνοντας άνοδο 19,8%.

Η άνοδος των εσόδων οφείλεται στην αύξηση των παραγγελιών από πελάτες της εταιρείας, όπως η Coca – Cola και η ΚΑΛΛΑΣ Παπαδόπουλος.

Αντίστοιχα, τα EBITDA ανήλθαν στα 2,4 εκατ., έναντι 1,87 εκατ. το 2018 και τα κέρδη προ φόρων (EBT) στα 0,63 εκατ., έναντι 0,59 εκατ. το 2018, σημειώνοντας άνοδο 6,9%.

Όπως αναφέρεται στις οικονομικές καταστάσεις, «η εταιρεία εξετάζει τις πιθανές επιπτώσεις του Covid – 19 και την επακόλουθη οικονομική κρίση σε καθημερινή βάση, σε σχέση με την εξέλιξη των πωλήσεων και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Προσωρινά, η λειτουργία της εταιρείας κρίνεται σχετικά ομαλή, με τις πωλήσεις και τα έσοδα να εξελίσσονται φυσιολογικά και τη ρευστότητα σε διαχειρίσιμα επίπεδα.

Παρόλα αυτά, καθώς η πανδημία εξελίσσεται, μαζί και οι συνέπειες της για την οικονομία και την κοινωνία, αντιμετωπίζουμε μια περίοδο αβεβαιότητας, για την οποία είναι αδύνατο να κάνουμε πρόβλεψη για τους επόμενους 12 μήνες».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο