ΑρχικήLOGISTICSΒράβευση του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής στα «Bravo Sustainability Awards»

Βράβευση του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής στα «Bravo Sustainability Awards»

«Δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι υπερήφανη που το Κέντρο Logistics, απόψε, βραβεύεται από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες», τόνισε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τη βράβευση του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής, στην κατηγορία “BravoInAction”.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, στην εκδήλωση Bravo Sustainability Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η κα Δούρου δήλωσε ότι «αισθανόμαστε υπερήφανες και υπερήφανοι που αυτή η δομή έχει τη δική μας υπογραφή».

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο, Εντεταλμένη για θέματα αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, Καλλιόπη Σταυροπούλου και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για ζητήματα Λαϊκών Αγορών, Μιλτιάδη Ευσταθιάδη, ενώ στην εκδήλωση μετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας στην Περιφέρεια Αττικής, Νάσος Αναγνωστόπουλος.

Το Κέντρο Logistics ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 και αποτελεί αναγνωρισμένη καλή ευρωπαϊκή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως επισημαίνει η Περιφέρεια Αττικής.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του για την οργάνωση της αλληλεγγύης, με στόχο τη στήριξη των χώρων φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων και συνεχίζει με διευρυμένη δράση, ενισχύοντας συστηματικά δομές και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα, εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο