ΑρχικήLOGISTICSΓια τέταρτη συνεχή θητεία, ο Απόστολος Κενανίδης πρόεδρος της ΟΦΑΕ

Για τέταρτη συνεχή θητεία, ο Απόστολος Κενανίδης πρόεδρος της ΟΦΑΕ

Για τέταρτη συνεχή θητεία, ο Απόστολος Κενανίδης εξελέγη πρόεδρος της ΟΦΑΕ.

Το νέο διοικητικό δυμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτ/στών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας, στις 21 Μαΐου 2017, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα, που πραγματοποιήθηκε στις 29.05.17, εξέλεξε για τέταρτη θητεία, ως Πρόεδρό του, τον κ. Απόστολο Κενανίδη, καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ.

Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΟΦΑΕ, όπως ορίζει το καταστατικό της, είναι τριετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο 2020.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΦΑΕ έχει ως εξής: Πρόεδρος Απόστολος Κενανίδης, Α’ Αντιπρόεδρος Μιχαήλ Πεζίκογλου, Β΄ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Φωκαϊδης, Γ’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Ψαθάς, Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, Ταμίας Γεώργιος Σιδερίδης, Αναπλ.Γραμματέας Γεώργιος Τσιβρανίδης, Μέλος Θεόδωρος Μπαλαλώτης και Μέλoς Κων/νος Ουκουτζιόγλου.

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΦΑΕ θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την ενίσχυση του κλάδου των οδικών εμπορευματικών & επιβατικών μεταφορών και για την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων αυτοκινητιστών.

Παράλληλα, η ΟΦΑΕ θα εντείνει την προσπάθειά της, σε μια ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία για την χώρα και τις επιχειρήσεις της, για στήριξη των μελών της στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους και στην παροχή πρακτικών εργαλείων για την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς τους», αναφέρει η ΟΦΑΕ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο