ΑρχικήLOGISTICSΕπενδύει για τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας η Goodyear Dunlop

Επενδύει για τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας η Goodyear Dunlop

Ένα πλάνο πρωτοβουλιών και επενδύσεων για τη σημαντική βελτίωση της παραγωγικής της ικανότητας και την αύξηση του διαθεσιμότητας ελαστικών σχεδίασε και υλοποίησε η Goodyear Dunlop.

Με συντεταγμένες ενέργειες επετεύχθησαν σημαντικές βελτιώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και στις προσφερόμενες υπηρεσίες για τα ελαστικά από 17 ίντσες και άνω ενώ ήδη κατά το 1ο τρίμηνο του έτους διατέθηκαν στο συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς της αγοράς 106 νέες διαστάσεις ελαστικών τόσο για τις μάρκες, Goodyear και Dunlop, που καλύπτουν το premium τμήμα της αγοράς όσο και για τις μάρκες Fulda, Sava, και Debica που απευθύνονται σε αυτούς που επιζητούν πιο οικονομικές επιλογές.

Η Goodyear Dunlop, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, επικεντρώθηκε στην αύξηση της παραγωγής μέσω επενδύσεων σε νέα μηχανήματα παραγωγής ελαστικών επιτυγχάνοντας,το 2016, αύξηση της παραγωγής των ελαστικών Goodyear και Dunlop από 17 ίντσες και άνω κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο Νίκος Σπανός, γενικός διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς δήλωσε «Τα άριστα προϊόντα μας σε συνδυασμό με την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας στις διαδικασίες αλλά και τις δραστηριότητές μας αποτελούν κεντρικόάξονα για τη συνέχιση της επιτυχούς πορείας μας. Επιπροσθέτως, η μέγιστη δυνατή κάλυψη της αγοράς αλλά και οι νέες προκλήσεις οι οποίες τίθενται από τους κατασκευαστές πρώτης τοποθέτησης αποτελούν τις κατευθυντήριες γραμμές για τη χάραξη της πορείας μας με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενισχύοντας παράλληλα την αξία του δικτύου μας αλλά και των μαρκών μας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο