ΑρχικήLOGISTICSΠαρέμεινε πρόεδρος της ΠΕΕΔ ο Γ. Μπαμπαλής. Προτεραιότητα η εξεύρεση μόνιμης και νόμιμης λύσης για τη μετεγκατάσταση του κλάδου

Παρέμεινε πρόεδρος της ΠΕΕΔ ο Γ. Μπαμπαλής. Προτεραιότητα η εξεύρεση μόνιμης και νόμιμης λύσης για τη μετεγκατάσταση του κλάδου

Με αυξημένη συμμετοχή των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2018-2020, στην έδρα της ΠΕΕΔ, στην Αθήνα.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος Μπαμπαλής Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος Κιούσης Δημήτριος

Β’ Αντιπρόεδρος Καβαλαράκης Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας Μακρή Χρυσάνθη

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Λάμπρου Σπύρος

Ταμίας Ξενοδημητρόπουλος Ιωάννης

Αναπληρωτής Ταμίας Καλαϊτζίδης Στάθης

Μέλος Αθανασίου Τάκης

Μέλος Χαβάκης Γιώργος.

Εκπρόσωπος ΠΕΕΔ στο Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής των Υπουργείων Υποδομών & Μεταφορών και Οικονομίας & Ανάπτυξης και στις επιτροπές του, διατηρείται ο πρώην Πρόεδρος κ. Σιαμάς Ιωάννης.

Προτεραιότητα του νέου ΔΣ, σύμφωνα με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Γ. Μπαμπαλή, παραμένει η εξεύρεση μόνιμης και νόμιμης λύσης για τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων του κλάδου σε συγκεντρωμένη περιοχή, καθώς και η επιχειρηματική βιωσιμότητά τους.

Τρέχον ζήτημα αποτελεί η αξιοποίηση του Ελαιώνα Αττικής ως κόμβος αστικής διανομής και συγκέντρωσης φορτίων, που εδώ και 50 χρόνια, λειτουργεί ως πρόδρομο αστικό κέντρο ενοποίησης εμπορευμάτων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο