ΑρχικήLOGISTICSGEFCO και ArtiShock ξεκινούν την εφαρμογή «επαυξημένης πραγματικότητας» για αύξηση της παραγωγικότητας της εφοδιαστικής

GEFCO και ArtiShock ξεκινούν την εφαρμογή «επαυξημένης πραγματικότητας» για αύξηση της παραγωγικότητας της εφοδιαστικής

Η GEFCO προχωρά σε συνεργασία με την ArtiShock για να αναπτύξει μια καινοτόμο εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Η «GEFO Enterprise AR», όπως ονομάζεται η νέα λύση, θα χρησιμοποιηθεί από το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων της GEFCO για την αύξηση του ποιοτικού ελέγχου και την ενίσχυση της παραγωγικότητας στη διαδικασία συσκευασίας της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, όπου η ακρίβεια και η απόδοση είναι ύψιστης σημασίας.

Η «GEFCO Enterprise AR» χρησιμοποιείται μέσω των ακουστικών της Microsoft HoloLens και επιτρέπει στους υπαλλήλους της αποθήκης να αλληλεπιδρούν με ψηφιακές πληροφορίες χώρου, όπως τα εγχειρίδια χρήσεως και τα πρωτόκολλα εργασίας.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνει τον ποιοτικό έλεγχο και να εξοικονομεί ζωτικό χρόνο στη διαδικασία συσκευασίας, ιδιαίτερα για κρίσιμα φάρμακα.

Να σημειωθεί ότι, η εφαρμογή αναπτύχθηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ έχει ήδη λειτουργήσει με επιτυχία σε πιλοτικό επίπεδο, στις αποθήκες της GEFCO στο Schiphol, με ορισμένα από τα σενάρια να οδηγούν σε αύξηση της παραγωγής κατά 50% καθώς και πολλά έμμεσα οφέλη συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των ωρών εκπαίδευσης του προσωπικού.

Μετά την πιλοτική φάση, η GEFCO προτίθεται να μεταφέρει τη συγκεκριμένη λύση στο παγκόσμιο δίκτυό της και επιχειρηματικές της γραμμές για να διερευνήσει περαιτέρω τις πρόσθετες χρήσεις της τεχνολογίας αυτής για την υποστήριξη της αποδοτικότητας και της ποιότητας για λογαριασμό των πελατών της από όλες τις βιομηχανίες και ιδιαίτερα για αυτούς της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο