ΑρχικήLOGISTICSO Αlberto Nobis αναλαμβάνει CEO στην DHL Express Ευρώπης, υπεύθυνος για 50 χώρες

O Αlberto Nobis αναλαμβάνει CEO στην DHL Express Ευρώπης, υπεύθυνος για 50 χώρες

Ο Alberto Nobis είναι ο νέος CEO Ευρώπης και μέλος του Παγκόσμιου Διοικητικό Συμβουλίου της DHL Express.

O κ. Nobis κατείχε τη θέση του παγκόσμιου CFO στην DHL Express, από το 2009 ως το 2012, πριν από την επιστροφή του στην Ιταλία το 2013.

Από τη θέση του CEO της DHL Express Ιταλίας, ο κ. Nobis συνετέλεσε στη σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας στην ιταλική αγορά.

Από την 1η Ιανουαρίου 2019,έχει αναλάβει την ευθύνη της Express Ευρώπης διαδεχόμενος τον John Pearson, o οποίος ορίσθηκε CEO της παγκόσμιας DHL Express.

«Για την DHL Express, η ποιότητα και η ανάπτυξη είναι οι πυλώνες της επιτυχίας μας τόσο στο παρελθόν όσο και για το μέλλον», αναφέρει ο John Pearson, CEO της DHL Express.

Ο κ. Αlberto Nobis.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Από το ρόλο του ως CEO Ιταλίας, ο Alberto Nobis έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να επικεντρώνει την προσοχή του και στους δυο αυτούς πυλώνες.

Οι προσπάθειές του για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς έχουν συνεισφέρει στο να καταστεί η Ιταλία μια από τις μεγαλύτερες αγορές μας, καθώς και μια αγορά στην οποία αναμένουμε συνεχώς υψηλές επιδόσεις.

Περιμένουμε ότι ο Alberto Nobis θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να ανεβάσει την DHL Express σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο ανάπτυξης στην Ευρώπη το 2019 αλλά και τα επόμενα χρόνια».

Ως CEO Ευρώπης ο Alberto Nobis θα είναι υπεύθυνος για σχεδόν 50 χώρες, με στόχο τη λειτουργία της περιοχής πάνω στις τέσσερις προτεραιότητες που καθορίζουν τη στρατηγική της DHL:

οι άνθρωποι στον πυρήνα της εταιρείας να έχουν κίνητρο να παρέχουν μεγάλη ποιότητα υπηρεσιών, με άμεση και θετική επίδραση στην αφοσίωση του πελάτη και τελικά στην κερδοφορία του δικτύου της DHL.

Όπως δήλωσε «Είναι για μένα μεγάλη τιμή και αληθινή πρόκληση η θέση του CEO Ευρώπης. Θα στηριχτώ στην πείρα που απέκτησα εργαζόμενος στην DHL Express, αλλά και στην υποστήριξη τόσο των συνεργατών μας όσο και του δικτύου μας ώστε να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της απόδοσής μας για το όφελος των πελατών μας σε όλη την Ευρώπη.

Περιμένω με ανυπομονησία να συνεργαστώ με τον John Pearson για να επιτύχουμε άριστα αποτελέσματα στο επόμενο επίπεδο ανάπτυξης της DHL Express».

Ο διάδοχος του Alberto Nobis στην ευθύνη της DHL Express Ιταλίας θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο