ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΈκπτωση 30% για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες σε Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

Έκπτωση 30% για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες σε Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

Έκπτωση 30% για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες σε Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω από την Blue Star Ferries και την Hellenic Seaways.

H μητρική Attica Group ανακοίνωσε ότι στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, που δημιουργήθηκε στα νησιά του Αιγαίου που επλήγησαν περισσότερο από την προσφυγική κρίση, και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Η έκπτωση ισχύει από 14/06/19 έως 30/09/19 και αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

«Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης», αναφέρει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι για τους μόνιμους κατοίκους των ανωτέρω νησιών ισχύει το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο