ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΔεύτερο έτος διεξαγωγής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Δεύτερο έτος διεξαγωγής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού για το Βραβείο Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας»

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, επιθυμώντας να τιμήσει τον εκλιπόντα Καθηγητή του Ε.Μ.Π. και στενό συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων Δ. Τσαμπούλα για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, προσκαλεί φοιτητές και νέους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν σε Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση Σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία στο 2ο ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας».

Το Βραβείο απονέμεται κατόπιν σχετικού διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που θα εκπονηθεί από φοιτητή, ή ομάδα φοιτητών ή νέο(ους) απόφοιτο(ους) των παραπάνω αναφερόμενων Πανεπιστημίων.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, δεύτερο έτος διενέργειας του διαγωνισμού, ως θέμα της εργασίας ορίζεται η «Πρόταση Ανάπτυξης ενός Στρατηγικού Δικτύου Νησιωτικών Συνδέσεων (ΣΔΝΣ) με Περιφερειακούς Συγκοινωνιακούς Κόμβους (ΠΣΚ) και συνεργασία κομβικών γραμμών και ακτινικών συνδέσεων (Hub and Spoke) και το συνδυασμό μεταφορικών μέσων».

Ο Διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» διεξάγεται σε πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών/τριών και νέων αποφοίτων των προαναφερόμενων ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η επιλογή του θέματος γίνεται κατ’ έτος και το Βραβείο στηρίζεται, πέραν του Ε.Ε.ΣΥ.Μ., από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) και τα Επιμελητήρια της χώρας, καθώς και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) και τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Για τις τρεις καλύτερες εργασίες του Διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 θα χορηγηθούν χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα αποτελούν χορηγίες Ελληνικών Επιμελητηρίων και Φορέων.

Περισσότερα για το Διαγωνισμό στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ: www.eesym.gr.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο