ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕνώνουν δυνάμεις Celestyal και Aegean, επιβραβεύοντας τους επιβάτες τους

Ενώνουν δυνάμεις Celestyal και Aegean, επιβραβεύοντας τους επιβάτες τους

Η Celestyal Cruises και το Miles+Bonus, το πρόγραμμα πιστότητας της Aegean και της Olympic Air, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, δίνοντας στο ταξιδιωτικό κοινό ακόμα περισσότερα οφέλη και μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Μαΐου 2016, όλα τα μέλη του Miles+Bonus και αντίστοιχα πελάτες της Celestyal Cruises, κερδίζουν μίλια, ενώ βρίσκονται εν πλω.

Επομένως, ενώ οι επιβάτες ανακαλύπτουν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, τους θησαυρούς της ανατολικής Μεσογείου ή τα κρυμμένα μυστικά της Κούβας με τις καλοσχεδιασμένες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, κερδίζουν ταυτόχρονα μίλια στο πρόγραμμα Miles+Bonus της Aegean, ως εξής:

-5 μίλια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν κατά την αγορά κάθε πακέτου κρουαζιέρας.

-1 μίλι για κάθε ευρώ που καταναλώνεται στις αγορές πάνω στο πλοίο.

-Για τους κατόχους Gold Miles+Bonus κάρτας, δωρεάν αναβάθμιση στην κατηγορία της καμπίνας που έχουν επιλέξει, όπως, επίσης, και ένα κουπόνι 50€ για μία περιποίηση στο Spa του πλοίου.

Επίσης, οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας τους για τους επιβάτες που είναι μέλη του Miles+Bonus.

Ειδικά, για κρατήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για την κρουαζιέρα της Celestyal Cruises «Ειδυλλιακό Αιγαίο», οι επιβάτες κερδίζουν διπλά μίλια, 1€=10 μίλια, για κάθε κράτηση στις αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, για το κοσμοπολίτικο Αιγαίο σε Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς και μικρούς παραδείσους, όπως η Μήλος, η Ίος, η Κως, η Σύρος και το Τσεσμέ.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους πλήρεις όρους συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σχετικό σύνδεσμο εδώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο