ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΜεγάλη διάκριση για την Celestyal και την ελληνική κρουαζιέρα. Ο Κ. Αναστασιάδης πρόεδρος της CLIA Europe

Μεγάλη διάκριση για την Celestyal και την ελληνική κρουαζιέρα. Ο Κ. Αναστασιάδης πρόεδρος της CLIA Europe

Μεγάλη διάκριση για την Celestyal Cruises και την ελληνική κρουαζιέρα. Ο Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal, εξελέγη πρόεδρος της CLIA Ευρώπης για τα επόμενα δύο χρόνια, με ομόφωνη στήριξη της γενικής συνέλευσης.

Ο κ. Αναστασιάδης αναλαμβάνει το ρόλο που κατείχε μέχρι τώρα ο κ. Pierfrancesco Vago, Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης για τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο κ.  Αναστασιάδης αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του εκφραστή των απόψεων των μικρότερων εταιρειών – μελών της CLIA Ευρώπης, όπως η Celestyal Cruises, καθώς και όλα τα άλλα μέλη της, αναλαμβάνοντας το ρόλο του από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης CLIA Ευρώπης ευχαρίστησαν ομόφωνα τον Pierfrancesco Vago για το έργο που έχει αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια και του ζήτησαν να παραμείνει στην Επιτροπή της Ένωσης.

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως επιβεβαιώνεται από τη Γενική Συνέλευση, είναι οι εξής: DavidDingle, πρόεδρος της Carnival Ηνωμένου Βασιλείου και Αντιπρόεδρος CLIA Ευρώπης, ManfrediLefebvred’Ovidio,Πρόεδρος της SilverseaCruises, GavinSmith, SeniorVicePresidentInternational της RoyalCaribbean, MichaelThamm, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Costa και PierfrancescoVago από την MSC.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της CelestyalCruises, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου ως Προέδρου της CLIA Ευρώπης και προσβλέπω στη συνέχιση του επιτυχημένου έργου της, στην αποτελεσματικότητα των στόχων της Ένωσης, στην εκπροσώπηση όλων των μελών της και στην εξασφάλιση της μελλοντικής επιτυχίας του κλάδου της κρουαζιέρας.

Έχουμε μια αποτελεσματική ομάδα επαγγελματιών που εργάζονται στην CLIA και αναπτύσσουν τη δυναμική παρουσία του κλάδου στην Ευρώπη. Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου, προσφέροντας την πλήρη προσήλωσή μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου».

Ο κ.Raphael von Heereman, Γενικός Γραμματέας της CLIA Ευρώπης, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Κυριάκο στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κρουαζιέρας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.

Ευχαριστώ επίσης τον Pierfrancesco για την στήριξη και τη βοήθειά του στη διεύρυνση της αποτελεσματικότητάς μας στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σε κυβερνητικές και επικοινωνιακές υποθέσεις, καθώς και πρωτοβουλίες ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να αυξήσουμε σε σημαντικό βαθμό την αξία που φέρνουμε στα Μέλη μας και στους Εκτελεστικούς μας συνεργάτες».

Σχετικά με την CLIA

Η Cruise Lines International Association (CLIA) είναι η ενιαία φωνή και η ηγετική αρχή της παγκόσμιας κοινότητας κρουαζιέρα.

Είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο εμπορική ένωση για τον κλάδο της κρουαζιέρας με 15 γραφεία παγκοσμίως και εκπροσώπηση στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Η CLIA έχει σαν αποστολή να υποστηρίξει τις πολιτικές και πρακτικές που ενισχύουν το ασφαλές και υγιές περιβάλλον στα κρουαζιερόπλοια για περισσότερους από 23 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, καθώς και να προωθήσει την αξία και την οικονομική προσιτότητα της εμπειρίας διακοπών κρουαζιέρας.

Μέλη της CLIA αποτελούν οι πιο αναγνωρισμένες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως στον ωκεανό, στο ποτάμι και σε εξειδικευμένες κρουαζιέρες, μια κοινότητα άρτια εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων ταξιδιωτικών πρακτόρων, καθώς και  προμηθευτές και συνεργάτες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών υπηρεσιών που είναι προσηλωμένες στην διαρκή επιτυχία του κλάδου της κρουαζιέρας στα λιμάνια, στους προορισμούς και στην κατασκευή των πλοίων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο