ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΠιθανή συνεργασία με το Νεώριο της Σύρου «βλέπει» το Ισραήλ

Πιθανή συνεργασία με το Νεώριο της Σύρου «βλέπει» το Ισραήλ

Τα ναυπηγεία Νεωρίου στη Σύρο επισκέφθηκε, η Αυτού Εξοχότητα η πρέσβειρα του Ισραήλ, Irit Ben-Abba, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Η πρέσβειρα αφού συζήτησε με τα στελέχη της διοικήσεως, εξέφρασε το μεγάλο ενδιαφέρον της χώρας της για το τι μπορεί να πετύχει το Νεώριο.

Συγκεκριμένα η κα Ben-Abba, δήλωσε: «Με προσκάλεσε ο Πάνος Ξενοκώστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ONEX Group, να επισκεφτώ τα ναυπηγεία της ONEX Shipyards στη Σύρο για να μοιραστούμε ιδέες σχετικά με τη μελλοντική συνεργασία μεταξύ των ναυπηγείων και των σημαντικότερων ισραηλινών παραγόντων στη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία.

Ο κ. Zvika Shahar, στρατιωτικός και υπασπιστής στην Πρεσβεία, προσήλθε επίσης στην επίσκεψη.

Η συζήτηση με τον κ. Ξενοκώστα και τη διοικητική ομάδα των ναυπηγείων ήταν πολύ εποικοδομητική και μοιραστήκαμε ιδέες για πιθανές συνεργασίες ενόψει των εγκάρδιων διμερών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας και της ενισχυμένης τριμερούς συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Είμαι βεβαία ότι μπορούν να προκύψουν διάφοροι τύποι συνεργασιών με την νέα δραστήρια διοίκηση των ναυπηγείων καθώς και νέες μορφές εταιρικών σχέσεων με το Ισραήλ».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο