ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΤο Νεώριον Σύρου ολοκλήρωσε την ετήσια συντήρηση δυο πλοίων της Minoan Lines

Το Νεώριον Σύρου ολοκλήρωσε την ετήσια συντήρηση δυο πλοίων της Minoan Lines

Την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και επισκευής των πλοίων H/S/F’s KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE που επέστρεψαν από το Σάββατο, 26/11/2016, στα προγραμματισμένα καθημερινά τους δρομολόγια, στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, ανακοίνωσαν οι Μινωικές Γραμμές.

Η διοίκηση της εταιρίας, πρόεδρος του Δ.Σ. της οποίας είναι ο κ. Emanuele Grimaldi και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, συνεκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής που διανύουμε και τις ανάγκες της χώρας για στήριξη και αναδιοργάνωση του παραγωγικού της ιστού, αποφάσισαν να αναθέσουν τις εργασίες που απαιτούνται στα ελληνικά ναυπηγεία, Νεώριον Σύρου.

Σύμφωνα με την εταιρία, η επιλογή αυτή, πέραν της συναισθηματικής αξίας, αποτελεί δείγμα εμπιστοσύνης προς αυτό το ιστορικό και καταξιωμένο διεθνώς ναυπηγείο και βασίστηκε κατά πολύ, στην ποιότητα των παρεχόμενων υψηλών – εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει, μέσω του έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού του.

Έτσι, με την κίνηση αυτή η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών συνέβαλε αποφασιστικά, τόσο στη βιώσιμη λειτουργία του εν λόγω ναυπηγείου στο οποίο απασχολούνται σήμερα 500 περίπου εργαζόμενοι, όσο και στην αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς που αποτελείται από μικρές εμπορικές επιχειρήσεις και συνεργαζόμενα με τη μονάδα των ναυπηγείων εξωτερικά συνεργεία.

Παράλληλα, έδωσε έμπρακτα το παράδειγμα, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες του κλάδου της ελληνικής ναυτιλίας, οι οποίες επιλέγουν ναυπηγεία ξένων χωρών για τις καθιερωμένες επισκευές του στόλου τους.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο