ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΧρυσό βραβείο για την Attica Group στα «Greek Hospitality Awards 2019»

Χρυσό βραβείο για την Attica Group στα «Greek Hospitality Awards 2019»

Η Attica Group, μητρική των Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, ανακοινώνει τη χρυσή της διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2019.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε, παρουσία περισσότερων από 700 στελεχών και προσωπικοτήτων του κλάδου του τουρισμού, η Attica Group βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Ελληνική Ακτοπλοϊκή Εταιρεία».

Να σημειωθεί ότι, τα Greek Hospitality Awards επιβραβεύουν την αριστεία στον χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων και του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40, παράγοντες που καθιστούν τη συγκεκριμένη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Να σημειωθεί ότι, η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link, με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο