ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπονομή τιμητικού βραβείου στον ΣΕΒΤ για τη συνεισφορά του στις εξαγωγές

Απονομή τιμητικού βραβείου στον ΣΕΒΤ για τη συνεισφορά του στις εξαγωγές

Για το σημαντικό έργο που υλοποίησε το 2017, μέσω της προώθησης των εξαγωγών της χώρας, τιμήθηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ) στα «GREEK EXPORTS AWARDS 2017».

Το 2017 για τον ΣΕΒΤ ήταν μια χρονιά με έντονη δραστηριότητα όσον αφορά στον κλάδο των εξαγωγών, με αποκορύφωμα την ανάπτυξη ενός εργαλείου που βοηθά ουσιαστικά στη διερεύνηση των ευκαιριών για συνεργασία σε όλο τον κόσμο, καθώς η φήμη των ελληνικών προϊόντων αυξάνεται συνεχώς και η ζήτηση από εισαγωγικές εταιρείες και λιανεμπόρους μεγαλώνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η πλατφόρμα εξαγωγών (http://www.sevt.gr/gr/categories-export-list) που ανέπτυξε ο Σύνδεσμος σε 5 γλώσσες, περιλαμβάνει όλα τα ελληνικά εξαγόμενα προϊόντα διατροφής με στόχο να προωθήσει τις εμπορικές σχέσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τις παγκόσμιες αγορές.

Πέραν αυτού, ο Σύνδεσμος σε καθημερινή βάση έχει ένα καθολικό ρόλο ενημερώνοντας τα μέλη του για τις νεότερες εξελίξεις στις εξαγωγές και παρέχοντας υποστήριξη με ποικίλες δράσεις, με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών τους και την επίλυση των προβλημάτων τους.

Συγκεκριμένα, παρέχει ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη αναφορικά με τους νόμους που ισχύουν σε άλλες χώρες, βελτιώνει τις σχέσεις των μελών του με τους ΕΟΥ, αλλά και ανοίγει τον δρόμο στα ελληνικά προϊόντα ώστε να γίνουν πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά στη διεθνή αγορά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο