ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΔιορισμός 3 νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΔ

Διορισμός 3 νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΔ

Τον διορισμό τριών νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου, ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ).

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ, μοναδικής μετόχου της ΕΤΑΔ, σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει το άρθρο 197 παρ.4 ν. 4389/2016 και σε συνέχεια της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου, της Εντεταλμένου Συμβούλου και ενός μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΕΤΑΔ, αξιολόγησε και επέλεξε στελέχη με μακρά επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και γνώσεις στη διαχείριση και αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας, προκειμένου να διαχειριστούν τις προκλήσεις, αλλά και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες σε σχέση με το ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων που έχει η ΕΤΑΔ, συμβάλλοντας στην αύξηση της αξίας της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου και δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ομόφωνα ο διορισμός των ακόλουθων μελών στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΔ:

  1. Στέφανος Δ. Βλαστός, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου
  2. Άκης Μαρκάτος, εντεταλμένος σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου
  3. Χαρά Βαρδακάρη, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου

Το επταμελές ΔΣ συμπληρώνεται από τα μη εκτελεστικά μέλη που διορίστηκαν στη γενική συνέλευση της εταιρείας ΕΤΑΔ, με ημερομηνία 15.02.2018.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο