ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΑπάντηση ΤΑΙΠΕΔ στις αιτιάσεις των Ρωσικών Σιδηροδρόμων για «ελλιπή πληροφόρηση» στο διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Απάντηση ΤΑΙΠΕΔ στις αιτιάσεις των Ρωσικών Σιδηροδρόμων για «ελλιπή πληροφόρηση» στο διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιστολή στον πρόεδρο των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Oleg Belozerov απέστειλε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, απαντώντας στις καταγγελίες περί «ελλιπούς πληροφόρησης» στο διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ολέγκ Μπελοζιόροφ, πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων (RZD) δήλωσε, στο πρακτορείο Interfax, ότι «οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι δεν είχαν την ενημέρωση που ήθελαν σχετικά με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να προχωρήσουν στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι – εντέχνως – το ΤΑΙΠΕΔ τους απέκλεισε.

BELO

«Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι δεν είχαν την εικόνα που ήθελαν για να ολοκληρώσουν την ανάλυση, ενώ οι Ιταλοί, εξ όσων γνωρίζουμε, υπέβαλαν προσφορά, η οποία διέφερε από τους όρους, που είχαν τεθεί», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της RZD.

Στις καταγγελίες αυτές απάντησε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος υποστήριξε, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της RZD, ότι οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι είχαν στη διάθεσή τους τα πλήρη επιχειρησιακά στοιχεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και των συναφών χρονοδιαγραμμάτων – λεπτομερειών – πληροφοριών του διαγωνισμού που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Στο τέλος της επστολής, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επισημαίνει ότι η κατακύρωση του διαγωνισμού στους Ιταλούς της FS έγινε με διάφανα κριτήρια και όπως όριζε η προκήρυξη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο