ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΔιαβούλευση για τη διέλευση του τρένου στην Πάτρα. Κρίσιμη σύσκεψη στις 13/7

Διαβούλευση για τη διέλευση του τρένου στην Πάτρα. Κρίσιμη σύσκεψη στις 13/7

Σε συνέχεια των προτάσεων που κατέθεσε το υπουργείο Μεταφορών για τους εναλλακτικούς τρόπους διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής από την περιοχή της Πάτρας, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί διαβούλευση, με τους φορείς της Αχαΐας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνου Βούρδα.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και Μεταφορών θα συνοδεύεται από τις Διοικήσεις και Τεχνικά στελέχη του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Τέλος, στo πλαίσιο της παρουσίας του κλιμακίου υπό τον Γενικό Γραμματέα, έχουν επίσης προγραμματιστεί οι εξής επισκέψεις:

Πέμπτη 13/7/17

10:30 – Επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στο Ξυλόκαστρο και ενημέρωση για την   πορεία του έργου κατασκευής της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Κιάτο – Ροδοδάφνη.

12:30 – Επίσκεψη στο Δερβένι στο σημείο όπου ολοκληρώνονται οι παράλληλες εργασίες της ΕΡΓΟΣΕ και της Ολυμπίας Οδού.

18:00   –   Διαβούλευση με τους φορείς της Πάτρας στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Παρασκευή 14/7/17

9:30 – Συνάντηση στο Δημαρχείο της Πάτρας με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και τη Συντονιστική Επιτροπή των Συλλογών Καστελόκαμου –παραλίας Προαστίου- Μποζαΐτικων και ευρύτερης περιοχής

12:00 – Επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στην σήραγγα της Παναγοπούλας

Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν επιτόπιες επισκέψεις στις περιοχές διέλευσης της Σιδηροδρομικής Γραμμής, στο πλαίσιο της νέας εργολαβίας που θα ξεκινήσει η ΕΡΓΟΣΕ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο