ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΜετεπιβίβαση σε λεωφορεία των επιβατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 4/3, στο Τιθορέα – Λιανοκλάδι

Μετεπιβίβαση σε λεωφορεία των επιβατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 4/3, στο Τιθορέα – Λιανοκλάδι

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 θα εκτελεστούν εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου, όπως έχει ενημερώσει ο ΟΣΕ την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ωστόσο, λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και για 24 ώρες (από ώρα 04:00 Σαββάτου έως 04:00 Κυριακής), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τραίνα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου και αντίστροφα.

Δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες, που αναχωρούν Παρασκευή στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λειανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06:49 από το Λειανοκλάδι προς την Αθήνα, θα καταργηθούν.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους  μέχρι την Αθήνα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω των εργασιών του διαχειριστή της υποδομής (ΟΣΕ).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο