ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΠαρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας η κεντρική επετειακή εκδήλωση (12/4) για τα 150 χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας η κεντρική επετειακή εκδήλωση (12/4) για τα 150 χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η κεντρική επετειακή εκδήλωση των εορτασμών για τα 150 χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η ιστορική διαδρομή των Ελληνικών Σιδηρόδρομων και η συμβολή τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας καθώς και η νέα εποχή που αναδύεται με την επικείμενη ολοκλήρωση της διπλής ηλεκτροκινούμενης και τηλεδιοικούμενης γραμμής και τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό των νέων υποδομών στο δίκτυο.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με την προβολή της ταινίας – ντοκιμαντέρ «Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι – οι άνθρωποι των Τραίνων».

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του προέδρου του Οργανισμού Γιώργου Κακουλάκη, του διευθύνοντος δυμβούλου Παναγιώτη Θεοχάρη, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς  επετειακού γραμματοσήμου με θέμα τα 150 Χρόνια Ελληνικών Σιδηροδρόμων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με απονομές βραβείων σε ανθρώπους του Σιδηρόδρομου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο