ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΦ. Τσαλίδης: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει την συνεργασία της με ΟΛΠ, σε συζητήσεις με ΟΛΘ. Κέντρο logistics οι αποθήκες Κ1 και Κ2 στο Θριάσιο

Φ. Τσαλίδης: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει την συνεργασία της με ΟΛΠ, σε συζητήσεις με ΟΛΘ. Κέντρο logistics οι αποθήκες Κ1 και Κ2 στο Θριάσιο

Τη συνεργασία της με τον ΟΛΠ πρόκειται να ενισχύσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ με τον ΟΛΘ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης, στην ημερίδα «Συνδυασμένες Μεταφορές και ο Ρόλος της Ελλάδας», που διεξάγεται στο Θριάσιο Ε/Κ.

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον ΟΛΘ για μια αμοιβαία εποικοδομητική συνεργασία, με αντικείμενο τη μεταφορά φορτίων από Θεσσαλονίκης προς Ειδομένη και FYROM», υπογράμμισε ο κ. Τσαλίδης, επισημαίνοντας ότι, και στον Πειραιά, θα ενισχυθούν τα εμπορευματικά δρομολόγια.

Μάλιστα, ο δ.σ. της εταιρείας εκτίμησε ότι, τα επόμενα 2 χρόνια, με την ολοκλήρωση του σιδηροδρομικού δικτύου, θα σημειωθεί σημαντική αύξηση των εμπορευματικών μεταφορών.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, ο κ. Τσαλίδης συμπλήρωσε ότι η εταιρεία θα λειτουργήσει ένα σύγχρονο κέντρο Logistics στις αποθήκες Κ1 και Κ2 του Θριασίου Ε/Κ και ότι το επενδυτικό πλάνο των 500 εκατ. θα δρομολογηθεί με την ολοκλήρωση του βασικού σιδηροδρομικού άξονα.

Φ. Φωτ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο