ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΆνοδος 37%, το Δεκέμβριο του 2016, στην επιβατική κίνηση σε προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express

Άνοδος 37%, το Δεκέμβριο του 2016, στην επιβατική κίνηση σε προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express

Την τόνωση της εσωτερικής κίνησης και την ενίσχυση της περιφέρειας είχε ως αποτέλεσμα η δραστηριοποίηση της Sky Express σε νέους προορισμούς.

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΥΠΑ και του ΔΑΑ, τους δύο τελευταίους μήνες του 2016, σημειώθηκε σημαντική αύξηση στην επιβατική κίνηση στους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετεί πλέον η Sky Express, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Ειδικότερα, για τους προορισμούς που υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, το Νοέμβριο η αύξηση ήταν της τάξης του 15% και για το Δεκέμβρη της τάξης του 37%, ενώ οι προορισμοί που σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στην επιβατική κίνηση αυτούς τους μήνες ήταν η Σάμος, η Πάρος, η Χίος, η Σκιάθος και η Σύρος.

Όπως σημειώνει η αεροπορική εταιρεία, “για τη Sky Express αποτελεί βασικό μέλημα και μέρος της στρατηγικής της, η στήριξη και η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που εξυπηρετεί, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Μέσω συνεργασιών, όπως αυτή που ανακοίνωσε πρόσφατα με τη Germania, συνδέει τους προορισμούς της με το εξωτερικό προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την τουριστική τους κίνηση.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης, οι επιβάτες της Sky Express απολαμβάνουν VIP treatment από το πρώτο μίλι τους, έχοντας πρόσβαση στα Lounge της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ στη τιμή του ναύλου τους συμπεριλαμβάνεται πάντα δωρεάν μία αποσκευή και μία χειραποσκευή.

Η εταιρεία δημιούργησε και εκτελεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων σε 25 ελληνικούς προορισμούς”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο