ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΑναστολή των κινητοποιήσεων της ΟΣΥΠΑ και του Πανελλήνιου Συλλόγου Τηλεπικοινωνιακών

Αναστολή των κινητοποιήσεων της ΟΣΥΠΑ και του Πανελλήνιου Συλλόγου Τηλεπικοινωνιακών

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι, σεβόμενη τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ειδικότερα της υπ.αριθμ. 1767/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο έκκρινε την 24ωρη προγραμματισθείσα απεργία της ΟΣΥΠΑ για την 26.11.2020 ως παράνομη, αναστέλλει την απεργία.

«Πέραν τούτου όμως δε μπορούμε να μην αναφερθούμε στην πραγματοποίηση της συζήτηση της παρούσας αγωγής του Ελληνικού Δημοσίου νόμιμα εκπροσωπούμενου από τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργού Εσωτερικών προς την ΟΣΥΠΑ, κατά παρέκκλιση των οριζόμενων στο άρθρο 1 παρ. 1, με α/α 4 (προβλέψεις για τα δικαστήρια, τις εισαγγελίες, τα στρατιωτικά δικαστήρια) περίπτωση 5α΄, υποπερίπτωση βγ΄της ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π,οικ,: 71342/6-11-2020 ΦΕΚ4899Β΄) της ΚΥΑ Δ1αΓ.Π.οικ.: 71342/6-11-2020 ΦΕΚ4899 Β΄), δουλεύοντας ως προς την απόφαση της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, αν είχατε δείξει τον ίδιο ζήλο προκειμένου να συζητήσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από το σχέδιο νόμου που είναι προς ψήφιση είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα», αναφέρει η  ΟΣΥΠΑ.

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 26 και 27 Νοεμβρίου αποφάσισε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών της ΥΠΑ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο