ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕντατικοποίησε τους καθαρισμούς των αεροσκαφών της η Aegean Airlines

Εντατικοποίησε τους καθαρισμούς των αεροσκαφών της η Aegean Airlines

H Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι βρίσκεται  σε τακτική επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές  (ΕΟΔΥ) σε σχέση με θέματα που αφορούν τον κοροναϊό (Covid-19), ώστε να λαμβάνει όλες τις σχετικές οδηγίες που αφορούν την αερομεταφορά, είτε σαν γενική προληπτική προετοιμασία, είτε για τις ενδεδειγμένες ενέργειες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ήδη εντατικοποιήσει τους τακτικούς καθαρισμούς των αεροσκαφών μεταξύ όλων των πτήσεών της, σε όλους τους σταθμούς τη χωράς και του εξωτερικού, κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων κατά την διάρκεια της νύχτας.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει και εφαρμόσει, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων, διαδικασία απολύμανσης  που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που λάβει ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ ότι σε συγκεκριμένη πτήση υπήρξε μεταφορά επιβάτη με πιθανό κρούσμα.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι, από τις 23 Φεβρουαρίου 2020, έχει δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες της που ταξιδεύουν έως 20 Μαρτίου 2020 να μεταθέσουν το εισιτήριο τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία (ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού έως 20 Οκτωβρίου 2020), χωρίς τέλη αλλαγής (rebooking fees).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο