ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ«Η μεταβλητότητα στην αγορά έχει γίνει τεράστια», παραδέχτηκε ο CEO της Lufthansa

«Η μεταβλητότητα στην αγορά έχει γίνει τεράστια», παραδέχτηκε ο CEO της Lufthansa

Η Deutsche Lufthansa προχωρά τις προσπάθειες μείωσης κόστους, προκειμένου να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που έχουν προκαλέσει, στην αεροπορική βιομηχανία, οι «άνευ προηγουμένου» μεταβολές στην ζήτηση, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων σε κάποιους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, όπως μετέδωσε το Bloomberg.

«Η μεταβλητότητα στην αγορά έχει γίνει τεράστια» εν μέσω οικονομικής αβεβαιότητας, ιδιαίτερα λόγω του Brexit και των τρομοκρατικών επιθέσεων, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Carsten Spohr αργά την Πέμπτη, μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου», πρόσθεσε.

Ο γερμανικός αερομεταφορέας μεταμορφώνεται με την  «μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα», προκειμένου να διατηρήσει την κερδοφορία του, τόνισε το στέλεχος.

Το Bloomberg επισημαίνει ότι η Lufthansa εστιάζει στην ισχυροποίηση της Eurowings, της θυγατρικής χαμηλού κόστους, καθώς αναπτύσσονται οι ανταγωνίστριες εταιρίες του κλάδου.

Ο Spohr υποστήριξε ότι το δίκτυο της γερμανικής εταιρίας θα εμφανίσει φέτος πιο βραδεία ανάπτυξησε σχέση με το 5% της βιομηχανίας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο