ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Boeing θα παραδώσει εφέτος 26 αεροσκάφη τύπου 777s και 737s στην Turkish Airlines

Η Boeing θα παραδώσει εφέτος 26 αεροσκάφη τύπου 777s και 737s στην Turkish Airlines

Η Boeing αναμένεται, εφέτος, να παραδώσει ρεκόρ αεροσκαφών στον εθνικό αερομεταφορέα της Τουρκίας, την Turkish Airlines. Συνολικά, ο αερομεταφορέας θα παραλάβει 6 αεροσκάφη τύπου 777-300ERs και 20 τύπου Next-Generation 737-800s, μέσα στο 2016.

«Η Turkish Airlines, με σταθερά ανοδική πορεία, είναι μία από τις κυρίαρχες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, καθώς και ένας αναγνωρισμένος αερομεταφορέας με παγκόσμιο δίκτυο.

Αυτό έχει επιτευχθεί μέσω σημαντικών επενδύσεων, όπως στον στόλο της εταιρείας, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς και σήμερα ανέρχεται σε περισσότερα από 310 αεροσκάφη,»δήλωσε ο Ahmet Bolat, Chief Investment and Technology Officer, της Turkish Airlines.

«Η παράδοση 26 επιπλέον αεροσκαφών Boeing το τρέχον έτος, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του στόλου μακρινών και κοντινών προορισμών, καθώς και αναπόσπαστο μέρος της συνεχούς ανάπτυξης της Turkish Airlines. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα νέα αεροσκάφη στο εγχώριο, αλλά και στο διεθνές δίκτυό μας.»

Η επιτυχία του αεροσκάφους Next-Generation 737, έχει επιβεβαιωθεί από τους επενδυτές, οι οποίοι το κατατάσσουν συνεχώς, ανάμεσα στις πλέον προτιμώμενες επιλογές αεροσκαφών μονού διαδρόμου, λόγω της ευρείας παρουσίας του στην αγορά, στις υψηλές επιδόσεις και στις χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες στην κατηγορία του. Σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 7.000 παραγγελίες Next-Generation 737s αεροσκαφών από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Turkish Airlines συνεχίζει να δείχνει την προτίμησή της σε προϊόντα και υπηρεσίες της Boeing,» αναφέρει ο Monty Oliver, Vice President, European Sales, Boeing Commercial Airplanes.

«Διατηρούμε μία ισχυρή σχέση με την αεροπορική εταιρεία και μας τιμά ιδιαίτερα που εξακολουθούμε να διαδραματίζουμε καθοριστικό ρόλο, στην υποστήριξη των φιλόδοξων σχεδίων ανάπτυξής της.»

Η Turkish Airlines και η Boeing μοιράζονται μια μακρά ιστορία που ξεκινά το 1945, με την άφιξη των πρώτων DC3/C-47 αεροσκαφών. Η Turkish Airlines εισήλθε στην εποχή των jet στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν η αεροπορική εταιρεία άρχισε τη λειτουργία των DC-9, DC-10 και Boeing 707 αεροσκαφών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο